MBO, HBO, WO intermediair

Onze werkwijze voor kandidaten

Schrijf u in

Bent u de geschikte kandidaat?

Meer vacatures, meer kans

De openstaande vacatures bij Personeel Medium

laatste update: 12-11-2018
U meldt zich aan middels het insturen van uw curriculum vitae via het online formulier, per e-mail, of per post. Bellen op telefoonnummer: 0416 779 090 is ook mogelijk.

Screening en intake

Na positieve screening/beoordeling van uw gegevens nodigen wij u uit voor een intake en selectie-gesprek van ± 1 uur. Uw CV dient als basis voor het verloop van dit intake-gesprek. Hier worden wensen en eisen bekend gemaakt en onduidelijkheden uit het CV weggenomen. Dit alles om uw potentiële werkgever een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van u. Daarbij gaan we uit van uw mogelijkheden en onmogelijkheden, wat misschien niet altijd uit uw CV blijkt. Wij bespreken direct de vacatures die bij uw profiel passen. Overbodig om te vermelden is dat inschrijving kosteloos is.

Vacatures en selectie

Na het intake-gesprek nemen wij uw gegevens op in ons bestand. Indien er een passende functie binnenkomt, nemen wij contact met u op om deze met u te bespreken. Bent u geïnteresseerd in de functie, dan maken wij dit kenbaar aan onze opdrachtgever (dus altijd pas na uw toestemming).

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze medewerkers.
Bekijk vandaag nog ons uitgebreide vacature aanbod.