MBO, HBO, WO intermediair

Onze werkwijze voor bedrijven

Meer kandidaten,
meer kans

Kies een categorie waarbinnen u een nieuwe medewerker zoekt.

Aanmelden vacature

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0416 779 090

U stelt hoge eisen aan uw medewerkers. De kwaliteit van uw medewerkers bepaalt immers in sterke mate het succes van uw organisatie. Goede kandidaten vinden is maatwerk. Stel daarom ook hoge eisen aan uw werving- en selectie-adviseur.

Specifieke Expertise

Wij hebben specifieke expertise in werving en selectie van middelbaar, hoger en kaderpersoneel. Daarbij gaat het vooral om vaste dienstverbanden met inkomens tot circa € 60.000,-. Wij richten ons op financiële, commerciële, commercieel-technische, logistieke en P&O functies. Met circa twintig jaar ervaring in ons vakgebied, weten wij nadrukkelijk wat de wensen zijn van personeelsmanagers en directeuren. Bovendien zijn wij geheel vertrouwd met het personeelspotentieel in met name Noord-Brabant.

Uitsluitend geschikte kandidaten

Wij werken bij elke vacature nauw met u samen. In onderling overleg wordt het gewenste resultaat vastgesteld. Door onze ervaring, kennis en met ons actuele databestand van gekwalificeerde kandidaten zijn wij in staat elke opdracht snel en efficiënt te behandelen. Het gevolg is dat u uitsluitend potentieel geschikte kandidaten krijgt voorgedragen. Hebben wij die niet, dan stellen wij er liever géén aan u voor. Wij vallen u dus niet lastig met (net) niet passende kandidaten. Maatwerk is onze specialiteit.

De kandidaten die zich bij ons inschrijven hebben over het algemeen een vaste baan. De meesten hiervan wenden zich tot ons voor bemiddeling middels directe indiensttreding bij onze opdrachtgevers. Deze kandidaten mijden om uiteenlopende redenen de juridische risico's welke gepaard gaan met andere vormen van indiensttreding. Daarom wenden ze zich in de regel ook niet tot uitzend- en/of detacheringsbureaus.

Dienstenpakket: File search

Met File search maken wij een selectie uit ons actuele kandidatenbestand. De kandidaten zijn door ons gescreend via gerichte intake gesprekken. Daardoor kunnen wij u snel en doelgericht geschikte kandidaten voordragen. Onze missie is u een gekwalificeerde kandidaat te leveren waarmee u een dienstverband wilt aangaan.

De juiste kandidaat gevonden? Het dienstverband kan geregeld worden op twee manieren.

 • U neemt de kandidaat direct in dienst. De directe manier van bemiddeling voor een vast dienstverband.
 • Is een vast dienstverband niet direct een optie? Wij bieden de mogelijkheid om de kandidaat eerst op uitzendbasis via One Payroll te plaatsen. Dit biedt de nodige flexibiliteit.
 • Dienstenpakket: Maatwerk Search

  Is er in ons databestand niet direct een geschikte kandidaat beschikbaar? Heeft u haast bij het vinden van een nieuwe medewerker? Op dat moment bieden wij u graag maatwerk. In overleg gaan we over tot het benutten van andere kanalen en media. Hiermee blijft u flexibel gebruik maken van onze expertise.

  Aantrekkelijke samenwerking met Personeel Medium

  Onze opdrachtgevers blijven graag langdurig met ons samenwerken omdat wij goed scoren. Die tevredenheid zit 'm in onze wijze van scoren. Waarom?

  Wij houden van direct contact en heldere communicatie. Met onze brede en lange ervaring mogen we gerust routiniers genoemd worden. Wij kennen uw wensen. En wij onderhouden altijd persoonlijk contact met u. Wij zijn de spil tussen u, uw organisatie en uw nieuwe medewerker. Dat zorgt voor heldere en eenduidige communicatie.

  ABU en NEN 4400-1

  Via One Payroll zijn wij aangesloten bij de ABU, daardoor NEN 4400-1 gecertificeerd en op die manier geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dat staat garant voor kwaliteit en goed ondernemerschap. Daarnaast worden de belangen van de kandidaten vertegenwoordigd in de gezamenlijk afgesloten CAO.