inschrijven, solliciteren, werken

Commercieel-Technische vacatures

Schrijf u in

Bent u de geschikte kandidaat?

Andere categorie

MONTEUR BUITENDIENST -- (Nederland/België)
Een zeer zelfstandige buitendienstfunctie voor een zeer FLEXIBELE MBO- schoolverlater mét technisch inzicht die KLANT- en SERVICEGERICHTHEID met hoofdletters schrijft. Dus bezit jij veel verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij geen type die de hele dag tussen 4 muren wil zitten, reageer dan onmiddellijk!
-- uitgebreid profiel

TECHNISCH COMMERCIEEL SERVICEMEDEWERKER -- ('s-Hertogenbosch)
Ben jij toe aan een 2e stap in je carrière en servicegericht ingesteld? Beheers je (in enige mate) de Franse taal? Ambieer je een zeer divers takenpakket? En wil je tot slot deel uitmaken van een collegiaal team waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! 
-- uitgebreid profiel

COMMERCIEEL TECHNISCH BINNENDIENST MEDEWERKER -- (Waalwijk)
Een brede commerciële binnendienstfunctie waarbij een klant- en adviesgerichte instelling een absolute must is om deze functie zo optimaal mogelijk te kunnen vervullen.
-- uitgebreid profiel

TECHNISCH PROJECTENGINEER -- (Wijk en Aalburg)
Ben jij dé gemotiveerde TECHNISCH PROJECTENGINEER met gevoel voor interieurinrichting die zich verder wil ontwikkelen in een brede technische en zelfstandige functie, in een perfect draaiend en hecht team?
-- uitgebreid profiel

SALES ENGINEER BINNENDIENST -- (Waalwijk)
Ben jij toe aan een 2e of 3e carrièrestap bij een financieel kerngezond bedrijf in hoogwaardige technische apparatuur. Ben jij daarnaast bereid om jezelf verder op technisch gebied te ontwikkelen en op zoek naar continuïteit? Bezit je tot slot ook nog een technische opleiding op HBO-niveau? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!   
-- uitgebreid profiel

TECHNISCH ACCOUNTMANAGER -- ('s-Hertogenbosch)
Als Technisch Accountmanager op het gebied van verbindingsoplossingen, krijg je alle ruimte om in een uitdagende klantenkring uit te groeien tot een gevraagde specialist. Spreekt onderstaand profiel je aan en herken je je in het gevraagde, reageer dan direct !
-- uitgebreid profiel

PROJECT-/TECHNISCH SALES SUPPORTENGINEER -- ( Eindhoven)
Uitdagende spilfunctie in de binnendienst op het snijvlak van techniek, commercie en advies én waarbij de klant altijd centraal staat!
-- uitgebreid profiel

PROJECTENGINEER W-INSTALLATIES -- ('s-Hertogenbosch)
Een absoluut uitdagende en verantwoordelijke functie in een team met leuke werksfeer en zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
-- uitgebreid profiel

Voor uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met één van onze werving & selectie adviseurs.
Staat uw ideale functie er niet tussen? Stuur uw curriculum vitae naar ons en wij vergroten uw zoekbereik.