inschrijven, solliciteren, werken

Commerciële vacatures

Schrijf u in

Bent u de geschikte kandidaat?

Andere categorie

VERKOOPADVISEUR SANITAIR (PART-/FULLTIME) -- (Utrecht)
Wil jij deel uitmaken van een nieuw winkelconcept op het gebied van BADKAMER produkten? En wil je daarbij alle ruimte krijgen om je verkooptalenten optimaal in te zetten? Dan hebben wij een hele mooie salesfunctie voor je in de etalage!
-- uitgebreid profiel

KLANTENSERVICE MEDEWERKER (32-20 uur) -- (Geldermalsen)
Ben jij een innemende persoonlijkheid en beschik jij over een aangename telefoonstem? En ben jij daarnaast ook nog eens zeer FLEXIBEL inzetbaar en super klantvriendelijk ingesteld? Dan komen wij graag per omgaande in contact met jou! 
-- uitgebreid profiel

ACCOUNTMANAGER DUITS -- (Tilburg)
Een echte wereldbaan voor een commercieel talent die naast de Engelse tevens VLOEIEND de DUITSE TAAL beheerst. Je komt te werken in een internationale omgeving die, gezien de potentie die de markt heeft, volop scoringskansen biedt.
Gedrevenheid, scoringsdrang én snelheid van handelen zijn in deze functie absoluut een must!
-- uitgebreid profiel

AUTOVERKOPER -- (Boxtel)
Wil jij elke dag met een glimlach naar je werk gaan? En bezit jij naast de juiste sales skills ook nog over een accurate werkhouding? En ben in 2018 toe aan je 2e of 3e carrièrestap in de verkoop van auto's of (lichte) bedrijfswagens? Dan komen wij graag in contact met jou!
-- uitgebreid profiel

COMMERCIEEL BINNENDIENST MEDEWERKER (DUITSLAND) -- (Waalwijk)
Aantrekkelijke verkoopfunctie in de binnendienst voor een zelfstandige persoonlijkheid die de Duitse taal uitstekend beheerst. Ook snel schakelen, overzicht behouden én prioriteiten stellen, zijn noodzakelijke competenties om deze verantwoordelijke job op de juiste wijze uit te voeren!
-- uitgebreid profiel

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST -- (Drunen)
Een zeer aantrekkelijke en brede functie waarbij veel zelfstandigheid en initiatief van je verwacht wordt. Voor de juiste kandidaat zijn uitstekende toekomstperspectieven aanwezig.
-- uitgebreid profiel

VERHUURMAKELAAR -- (Geheel Nederland)
Ben jij een gedreven ondernemer? En denk jij van nature in kansen? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van één van de grootste verhuur bemiddelaars in het zuiden van Nederland.
-- uitgebreid profiel

FILIAALMANAGER SANITAIR -- (Vianen)
Wil jij deel uitmaken van een vooruitstrevend winkelconcept op het gebied van aansprekende SANITAIRPRODUKTEN? En wil je daarbij alle ruimte krijgen om je verkoop- en coachingstalenten optimaal in te zetten? Dan hebben wij een hele mooie filiaalmanagers-functie voor je in de etalage!
-- uitgebreid profiel

ACCOUNTMANAGER BEDRIJFSWAGENS -- (Eindhoven)
Perfecte FUNCTIE voor die MBO'er / HBO'er die ECHT wil aanpakken, veel wil leren, de klant altijd centraal stelt en makkelijk schakelt tussen de zeer diverse werkzaamheden. Ben jij op zoek naar continuïteit in je volgende functie én sta jij positief in het leven dan komen wij graag in contact met jou!
-- uitgebreid profiel

PRODUCT CONTENT SPECIALIST -- (Geldermalsen)
Weten wat je koopt, is bij online winkelen zeer belangrijk. Dat geldt dus ook voor content: het geheel van afbeeldingen, teksten en specificaties om het voor de klant zo duidelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken om een aankoop te doen. Je bent dus een kei in het aantrekkelijk, compleet en kernachtig beschrijven van producten.
-- uitgebreid profiel

HOOFD VERKOOP BINNENDIENST -- ('s-Hertogenbosch)
Een schitterende leidinggevende uitdaging bij een dynamische organisatie met korte lijnen. Tevens krijg je de mogelijkheid om je afdeling naar een hoger niveau te tillen en alle ruimte om deze functie zelf verder zo optimaal mogelijk in te vullen!
-- uitgebreid profiel

Voor uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met één van onze werving & selectie adviseurs.
Staat uw ideale functie er niet tussen? Stuur uw curriculum vitae naar ons en wij vergroten uw zoekbereik.