inschrijven, solliciteren, werken

Commerciële vacatures

Schrijf u in

Bent u de geschikte kandidaat?

Andere categorie

MBO- HBO STARTER -- (Waalwijk)
Perfecte STARTFUNCTIE voor die gemotiveerde MBO+'er / HBO'er die ECHT wil aanpakken, veel wil leren en makkelijk schakelt tussen diverse werkzaamheden. Ben jij bereid om in jezelf te investeren én sta jij positief in het leven, dan kun je in deze functie een perfect start maken van je carrière in de (internationale) sales!
-- uitgebreid profiel

VERKOOPADVISEUR SANITAIR (PART-/FULLTIME) -- (Utrecht)
Wil jij deel uitmaken van een nieuw winkelconcept op het gebied van BADKAMER produkten? En wil je daarbij alle ruimte krijgen om je verkooptalenten optimaal in te zetten? Dan hebben wij een hele mooie salesfunctie voor je in de etalage!
-- uitgebreid profiel

ACCOUNTMANAGER DUITS -- (Tilburg)
Een echte wereldbaan voor een commercieel talent die naast de Engelse tevens VLOEIEND de DUITSE TAAL beheerst. Je komt te werken in een internationale omgeving die, gezien de potentie die de markt heeft, volop scoringskansen biedt.
Gedrevenheid, scoringsdrang én snelheid van handelen zijn in deze functie absoluut een must!
-- uitgebreid profiel

ALLROUND SERVICEMEDEWERKER -- ('s-Hertogenbosch)
Ben jij toe aan een 2e stap in je carrière en servicegericht ingesteld? Beheers je (in enige mate) de Franse taal? Ambieer je een zeer divers takenpakket? En wil je tot slot deel uitmaken van een collegiaal team waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! 
-- uitgebreid profiel

COMMERCIEEL BINNENDIENST MEDEWERKER (DUITSLAND) -- (Waalwijk)
Aantrekkelijke verkoopfunctie in de binnendienst voor een zelfstandige persoonlijkheid die de Duitse taal uitstekend beheerst. Ook snel schakelen, overzicht behouden én prioriteiten stellen, zijn noodzakelijke competenties om deze verantwoordelijke job op de juiste wijze uit te voeren!
-- uitgebreid profiel

VERHUURMAKELAAR -- (Geheel Nederland)
Ben jij een gedreven ondernemer? En denk jij van nature in kansen? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van één van de grootste verhuur bemiddelaars in het zuiden van Nederland.
-- uitgebreid profiel

FILIAALMANAGER SANITAIR -- (Vianen)
Wil jij deel uitmaken van een vooruitstrevend winkelconcept op het gebied van aansprekende SANITAIRPRODUKTEN? En wil je daarbij alle ruimte krijgen om je verkoop- en coachingstalenten optimaal in te zetten? Dan hebben wij een hele mooie filiaalmanagers-functie voor je in de etalage!
-- uitgebreid profiel

PRODUCT CONTENT SPECIALIST -- (Geldermalsen)
Weten wat je koopt, is bij online winkelen zeer belangrijk. Dat geldt dus ook voor content: het geheel van afbeeldingen, teksten en specificaties om het voor de klant zo duidelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken om een aankoop te doen. Je bent dus een kei in het aantrekkelijk, compleet en kernachtig beschrijven van producten.
-- uitgebreid profiel

Voor uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met één van onze werving & selectie adviseurs.
Staat uw ideale functie er niet tussen? Stuur uw curriculum vitae naar ons en wij vergroten uw zoekbereik.