inschrijven, solliciteren, werken

Commerciële vacatures

Schrijf u in

Bent u de geschikte kandidaat?

Andere categorie

SALES ASSISTENT -- (Eindhoven)
Perfecte STARTFUNCTIE voor die MBO+'er die ECHT wil aanpakken, veel wil leren en makkelijk schakelt tussen de zeer diverse werkzaamheden. Ben jij bereid om in jezelf te investeren én sta jij positief in het leven, dan kun je in deze functie een start maken van je carrière in de (internationale) sales!
-- uitgebreid profiel

VERKOOPADVISEUR SANITAIR (PART-/FULLTIME) -- (Utrecht)
Wil jij deel uitmaken van een nieuw winkelconcept op het gebied van BADKAMER produkten? En wil je daarbij alle ruimte krijgen om je verkooptalenten optimaal in te zetten? Dan hebben wij een hele mooie salesfunctie voor je in de etalage!
-- uitgebreid profiel

ACCOUNTMANAGER DUITS -- (Tilburg)
Een echte wereldbaan voor een commercieel talent die naast de Engelse tevens VLOEIEND de DUITSE TAAL beheerst. Je komt te werken in een internationale omgeving die, gezien de potentie die de markt heeft, volop scoringskansen biedt.
Gedrevenheid, scoringsdrang én snelheid van handelen zijn in deze functie absoluut een must!
-- uitgebreid profiel

AUTOVERKOPER -- (Boxtel)
Wil jij elke dag met een glimlach naar je werk gaan? En bezit jij naast de juiste sales skills ook nog over een accurate werkhouding? En ben in 2018 toe aan je 2e of 3e carrièrestap in de verkoop van auto's of (lichte) bedrijfswagens? Dan komen wij graag in contact met jou!
-- uitgebreid profiel

VERKOOP BINNENDIENST MEDEWERKER FRANKRIJK -- (Waalwijk)
Brede functie in de binnendienst voor een enthousiaste MBO'ER / HBO'er die de FRANSE taal uitstekend beheerst en zijn/haar sporen verder wil verdienen in een uiterst informele en zeer internationaal georiënteerde handelsomgeving.
-- uitgebreid profiel

COMMERCIEEL BINNEND. MW'ER (FR en ITA) -- (Waalwijk)
Aantrekkelijke commerciële functie in de binnendienst voor een zelfstandige persoonlijkheid die zowel de FRANSE als ITALIAANSE taal uitstekend beheerst. Ook snel schakelen, overzicht behouden én prioriteiten stellen, zijn noodzakelijke competenties om deze verantwoordelijke job op de juiste wijze uit te voeren!
-- uitgebreid profiel

MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST (DUITSLAND) -- (Waalwijk)
Aantrekkelijke commerciële functie in de binnendienst voor een zelfstandige persoonlijkheid die de Duitse taal uitstekend beheerst. Ook snel schakelen, overzicht behouden én prioriteiten stellen, zijn noodzakelijke competenties om deze verantwoordelijke job op de juiste wijze uit te voeren!
-- uitgebreid profiel

VERHUURMAKELAAR -- (Geheel Nederland)
Ben jij een gedreven ondernemer? En denk jij van nature in kansen? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van één van de grootste verhuur bemiddelaars in het zuiden van Nederland.
-- uitgebreid profiel

FILIAALMANAGER SANITAIR -- (Vianen)
Wil jij deel uitmaken van een vooruitstrevend winkelconcept op het gebied van aansprekende SANITAIRPRODUKTEN? En wil je daarbij alle ruimte krijgen om je verkoop- en coachingstalenten optimaal in te zetten? Dan hebben wij een hele mooie filiaalmanagers-functie voor je in de etalage!
-- uitgebreid profiel

ACCOUNTMANAGER BEDRIJFSWAGENS -- (Eindhoven)
Perfecte FUNCTIE voor die MBO'er / HBO'er die ECHT wil aanpakken, veel wil leren, de klant altijd centraal stelt en makkelijk schakelt tussen de zeer diverse werkzaamheden. Ben jij op zoek naar continuïteit in je volgende functie én sta jij positief in het leven dan komen wij graag in contact met jou!
-- uitgebreid profiel

EXPORTMANAGER -- (Waalwijk)
Een zeer brede internationaal georiënteerde salesbuitendienstfunctie voor een commercieel ingestelde selfstarter met pionierskwaliteiten.
-- uitgebreid profiel

Voor uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met één van onze werving & selectie adviseurs.
Staat uw ideale functie er niet tussen? Stuur uw curriculum vitae naar ons en wij vergroten uw zoekbereik.