inschrijven, solliciteren, werken

PRODUCT CONTENT SPECIALIST -- (CO1)

Schrijf u in

Bent u de geschikte kandidaat?

Tell a friend

Verstuur een link naar deze vacature per mail.

Verstuur

Terug naar overzicht

Weten wat je koopt, is bij online winkelen zeer belangrijk. Dat geldt dus ook voor content: het geheel van afbeeldingen, teksten en specificaties om het voor de klant zo duidelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken om een aankoop te doen. Je bent dus een kei in het aantrekkelijk, compleet en kernachtig beschrijven van producten.

Locatie: Geldermalsen
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Fulltime
Categorie: Commerciële vacatures

Profiel bedrijf:

Een dienstverlenende inkooporganisatie op het gebied van interieurproducten. De sfeer is informeel en de communicatielijnen zijn kort. Hier krijg je volop de ruimte om je eigen ambities en talenten waar te maken.Onze opdrachtgever biedt flexibele werktijden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie omschrijving:

Als PRODUCT CONTENT SPECIALIST is het belangrijkste doel is om de producten die op de site van onze opdrachtgever verkocht worden te voorzien van aantrekkelijke content. Dat houdt in:
  • Dat je informatie opvraagt bij leveranciers over de precieze specificaties, beeldmateriaal en er zelf een zoekopdracht aan waagt om een beter beeld te vormen van het product.
  • Al deze informatie combineer je in het systeem met als doel om het product op de website zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren aan de klant.
  • Naast het omschrijven van de artikelen ben je ook aanspreekpunt voor leveranciers voor content gerelateerde vragen.
  • Ook ben je altijd op zoek naar verbetering: de systemen en de website zijn continu in ontwikkeling en jij hebt een belangrijke stem in het ontdekken van verbeteringen.

Functie eisen:

In deze rol is het belangrijk om feitelijke producteigenschappen snel te kunnen omzetten naar aantrekkelijke content. Als PRODUCT CONTENT SPECIALIST beschik je daarom over de volgende eigenschappen:
  • Je bent uitstekend in staat om voor ieder product de interessante eigenschappen uit te lichten.
  • Je houdt daarbij natuurlijk ook rekening met de SEO-waarde van de content die je oplevert, omdat je weet welke voordelen dat heeft en hoe je die het beste kunt benutten.
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor commercieel schrijven.
  • Je werkt secuur, je bent scherp op fouten en onvolledigheden en jouw kennis van de Nederlandse taal is bovengemiddeld.
  • Je bent leergierig en veeleisend ingesteld; je legt de lat dus hoog voor jezelf als ook voor je nieuwe werkgever.
Salarisindicatie:
Onze opdrachtgever biedt de nieuwe PRODUCT CONTENT SPECIALIST veel ruimte voor ontwikkeling in je werk. Jouw salaris zal volledig in overeenstemming zijn met jouw opleidingsachtergrond en relevante werkervaring. Ook heeft onze opdrachtgever een prima pensioenregeling en ontvang je korting op het gehele productassortiment.