Meer vacatures, meer sollicitaties

Over Personeel Medium

Personeel Medium is een zelfstandig werving & selectiebureau gericht op MBO, HBO en WO geschoold personeel. Vanaf de oprichting in 1992 hebben wij een goede naam opgebouwd in het MKB en groot-MKB als het gaat om kwalitatieve invulling van vacatures.

Onze jarenlange ervaring; een constante factor

Het belangrijkste wat we in huis hebben is onze jarenlange expertise. Uw gesprekspartner Herald Janssen beschikt over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers én kandidaten. Hierdoor kunnen wij zeer snel inschatten welke competenties noodzakelijk zijn om een succesvolle match tot stand te brengen.

Vergroot uw zoekbereik

Personeel Medium bemiddelt tussen bedrijf en kandidaat als het gaat om vaste banen. Banen gericht op het financiële, commerciële, commercieel-technische, logistieke en P&O vlak. Dit in een brede markt en in diverse branches in Noord-Brabant.

Kandidaat: Door ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers heeft Personeel Medium de beschikking over vele vacatures. Vacatures die om diverse redenen niet in de media verschijnen. Inschrijving bij Personeel Medium betekent een vergroting van uw zoekbereik.

Opdrachtgever: Door onze jaren lange bekendheid wenden steeds meer werkzoekenden zich rechtstreeks tot Personeel Medium op zoek naar een baan. Het plaatsen van uw vacature bij Personeel Medium betekent een vergroting van uw zoekbereik.

Direct en effectief

Door het directe, persoonlijke, contact met zowel kandidaat als opdrachtgever worden vooraf vragen beantwoord en onduidelijkheden weggenomen. U wordt alleen op die vacature of kandidaat geattendeerd die exact aansluit bij uw wensen- en eisenpakket.

Personeel Medium

Grote Kerkstraat 69
4261 BC Wijk en Aalburg

tel: 0416 77 90 90
gsm: 06 535 624 97
e-mail: info@personeelmedium.nl

KvK: 56718810