Meer vacatures, meer sollicitaties

Personeel Medium is verhuisd. Het nieuwe adres is: Grote Kerkstraat 69 te Wijk en Aalburg.
Telefoonnummer: 0416-779090 of 06-53562497 (GSM Herald Janssen).

Meer vacatures, meer kans

De openstaande vacatures.

laatste update: 12-11-2018

Meer kandidaten,
meer kans

De beschikbare kandidaten.

laatste update: 12-11-2018

COMMERCIEEL BINNEND. MW'ER (FR en ITA)

In een klein en informeel team ben je als Commercieel Binnendienst Medewerker (in grote mate) zelfstandig belast met het onderstaand takenpakket: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten en prospects en informeert hen over de produkten, prijzen, beschikbaarheid en levertijden. lees meer

U scoort met Personeel Medium

Personeel Medium

Het werving & selectiebureau gericht op MBO, HBO en WO vacatures/kandidaten. Wij bemiddelen in vaste banen op het financiële, commerciële, commercieel-technische, logistieke en P&O vlak in Noord-Brabant.

Uw ideale baan

Op basis van uw wensen en eisen zorgen wij na positieve screening/beoordeling voor een sollicitatiegesprek bij een van onze opdrachtgevers. Staat uw ideale baan niet op onze site, stuur vrijblijvend uw cv om uw zoekbereik te vergroten.

Uw ideale medewerker

Wij zoeken sinds 1992, 24 uur per dag naar uw nieuwe medewerkers. Deze ervaring en expertise zorgt voor die ene gekwalificeerde kandidaat die u nodig heeft. Efficiënt en zonder franjes.

Een nieuwe werknemer door Personeel Medium binnen uw bedrijf geplaatst = één keer een leven lang schoon drinkwater in Afrika.

Schoon drinkwater is vanzelfsprekend hier in Nederland. Echter bijna 1 miljard mensen in ontwikkelingslanden hebben geen toegang tot schoon drinkwater. In het kader van MVO zijn wij een samenwerking aangegaan met de stichting ONEforONE (www.oneforone.nl). Deze organisatie houdt zich fulltime bezig met het organiseren van hulp aan een select aantal geaccrediteerde hulporganisaties (waaronder Pump Aid) waardoor zij slagvaardiger kan handelen. Van de 4.000 waterputten die Pump Aid inmiddels heeft ontwikkeld, is meer dan 95% steeds nog in gebruik.

Hoe werkt het?

Voor elke geplaatste nieuwe medewerker door Personeel Medium binnen uw organisatie, zorgen wij voor een leven lang schoon drinkwater voor één persoon. Personeel Medium betaalt het verschuldigde bedrag voor 100% en ONEforONE zorgt voor de algehele organisatie en uitvoering hiervan. Het is goed om te weten dat deze bijdrage rechtstreeks naar de ontwikkeling van de waterputten gaat en niet wordt gebruikt voor andere onkosten. Tevens ontvangt de opdrachtgever én de nieuwe werknemer ook nog een milieuvriendelijke en stoere aluminium drinkwaterfles.